0

WordPress uppdateringar

Hej på er!

Jag har under kvällen uppdaterat såväl WordPress, som en hel del inställningar i bakgrunden, för att få webbplatsen att flyta på lite snabbare. Jag hoppas att det ger lite resultat iaf, finns inget värre än att behöva vänta i evigheter innan man kan komma igång och klicka runt och läsa det man är ute efter.

Imorgon är det tenta. Känner mig kluven över om jag kommer klara den eller inte, vart en hel del senaste tiden att hinna plugga in och hinna med, samt att motivationen är väl inte den högsta såhär under julmånaden heller. Men ska ge det ett försök i alla fall!

Har dessutom fått en liten affärsidé man kanske kan dra in lite extra på, får väl se hur det slutar. Har i alla fall genom Bineros erbjudande, 8:- / .nu-domän säkrat just en domän iaf, samt satt upp lite där redan. Som sagt får se hur det slutar och blir, men tror att det finns ett skapligt stort kundunderlag i alla fall!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.