0

Volvo XC70 – Made by Sweden

Få kan ha undgått att Zlatan är ansiktet utåt i Volvos senaste reklamkampanj för sin Volvo XC70. Volvo som senaste åren haft en rad bra reklamfilmer, tycker jag fortsätter att imponera även denna gång. Det enda jag kan känna är att nationalsången, pampigt som det ändå blir med allting omkring – känns som liiiite för mycket efter ett tag. Men trots detta, en grymt snygg reklam och man blir ju bra stolt över Sverige, Volvo och Zlatan ändå.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.