2

Visitkort

Godmorgon!

Jag glömde berätta igår att mina nya visitkort är klara. En av de viktigaste sakerna enligt vår före detta lärare jag hade i UF förra året var att alltid ha ett eget visitkort. Att bara lämna om man var någonstans, om någon ville ha ens nummer m.m m.m. Det är billig reklam helt enkelt och precis vad jag behöver för att få inte lite nya kunder igen. Helt perfekt att extraknäcka som webbutvecklare.

Tycker att dom såg riktigt bra ut och har en mindre stasch av dom nu att lägga i plånboken och bara ha med sig!

Idag kommer också Sofia, vi ska inte göra något speciellt, såsom kvällen ser ut blir det fredagsmys, en bra film och kanske lite Chuck! Det kan inte faila eller hur? Jag återkommer igen imorgon, tänkte även slänga upp lite av mitt manus till seminariet som var idag!

Ha det bra!

Visitkort framsida

Visitkort baksidan

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.