2

Våren och värmen är här!

Hej på er igen!

Nu har det var en sådan här period i livet igen när allting kommer på samma gång, och saker som att blogga till exempel, alltid kommer i andra hand och får lida tack vare detta. Ta bara förra veckan när vi hade ett totalt antal prov av 5, stora. Det tar rätt mycket på en, och ger en inte tid att göra andra saker som man vill, men hursomhelst, nu har jag vart förkyld ett par dagar, och tänkte att jag nu faktiskt kunde ta mig tid att skriva ett par rader igen.

I helgen var jag på Borlänge marknad med Sofia, lite oplanerat faktiskt då hon egentligen skulle hem, men sen kunde hon inte bli hämtad, så åkte vi till ett hotell med min familj och åt mat, sen begav vi oss ut på marknaden. Det som inhandlades var … ja 4 olika godisar, som vi gick och bet på i värmen. Ja värmen kan man verkligen säga, hade på mig en svart rock, långärmad tröja och jeans som drog åt sig värmen, kände mig halvt kokande efter en stund, och då tog vi en buss upp till min lägenhet, där vi bytte om, och sen åkte ned till stan igen, fast den här gången inte för att gå på marknaden, istället gick vi ned till MCdonalds o köpte en varsin cheesburgare och milkshake, som vi intog i trappan utanför Kupolen i solen och bland skrikande fåglar.

Jag har funderat rätt mycket över framtiden på sistone, ibland känns allt så givet och bra, men ibland helt tvärtom, och jag kan förvånas över mig själv att jag sitter och funderar över saker jag inte bör göra ens. Antar väl att det är sånt som händer när man är sjuk och har tid över, eller är det för att inte allt står rätt till? Jag vet inte, men samtidigt, vad har jag att klaga över? Solen skiner, våren är här och framförallt, har jag Sofia <3.

På Torsdag har vi öppet hus på Helixgymnasiet där jag som ni vet, studerar. Det innebär kort sagt att skoldagen är framskjuten till 13:00 och vi går till 19:00, skönt tycker jag, studerar alltid bättre ju senare på dagen det är så. Men innan skolan börjar så ska jag och Sofia åka till Falun, främst för att jag verkligen behöver köpa mig en vår/sommarjacka nu i den plötsliga värmen, men bara för att träffas också :). På Fredag så ska vi till parken i Rättvik med massa andra, där dom har lasershow och massa grejjer. Ska bli riktigt kul, och kanske träffa gamla vänner igen om man har tur.

Och det får även avrunda dagens post, får hoppas att jag börjar få mer tid snart att blogga oftare, dessutom kommer jag att lägga upp fler skolarbeten och liknande framöver, som hjälp eller bara läsning för de som är intresserade.

Våren är här i Borlänge! 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.