1

Välkommen till Robert Roos Blogg!

Hejsan på er!

Nu har äntligen min blogg öppnat, tack vare den underbara tekniken ASP.NET då bloggen är kodad i detta. Här kommer jag att ta upp allt möjligt jag känner för, nyheter rörande olika projekt jag håller på med och mycket mer, artiklar och guider är inte omöjligt att det slinker in heller. Just nu så jobbar jag för fullt med Roosweb Version 2.1. Sidan är i det närmaste klar och jag har haft en developement blogg på http://rooswebv2.blogspot.com men kommer att fortsätta skriva nyheterna här framöver.

Det som inte står klart ännu är lite funktioner och buggar i communityt, men detta jobbar jag på hela tiden, just nu säkrar jag alla ställen jag kan tänka på för SQL injections. Även XSS (Cross Site Scripting), får se om jag lyckas. Inväntar även att moderator Evl (Edvin Lindén) Ska svara på MSN då jag gärna accepterar lite hjälp med det som är kvar nu :)

Men nu ska jag inte tråka ut er med nyheter om Roosweb, dett är fel kategori för det också, jag vill hälsa er vart välkommna och hoppas att ni kommer trivas här!

Mvh Robert Roos

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Testar denna kommenteringsfunktion bara.