1

Välkommen till Robert Roos Blogg!

Hejsan på er!

Nu har äntligen min blogg öppnat, tack vare den underbara tekniken ASP.NET då bloggen är kodad i detta. Här kommer jag att ta upp allt möjligt jag känner för, nyheter rörande olika projekt jag håller på med och mycket mer, artiklar och guider är inte omöjligt att det slinker in heller. Just nu så jobbar jag för fullt med Roosweb Version 2.1. Sidan är i det närmaste klar och jag har haft en developement blogg på http://rooswebv2.blogspot.com men kommer att fortsätta skriva nyheterna här framöver.

Det som inte står klart ännu är lite funktioner och buggar i communityt, men detta jobbar jag på hela tiden, just nu säkrar jag alla ställen jag kan tänka på för SQL injections. Även XSS (Cross Site Scripting), får se om jag lyckas. Inväntar även att moderator Evl (Edvin Lindén) Ska svara på MSN då jag gärna accepterar lite hjälp med det som är kvar nu :)

Men nu ska jag inte tråka ut er med nyheter om Roosweb, dett är fel kategori för det också, jag vill hälsa er vart välkommna och hoppas att ni kommer trivas här!

Mvh Robert Roos

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.