0

Ulvshyttan och Chrome samt fotografering

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i Ulvshyttan då Sofias familj har åkt till Grekland en stund framöver. Känns skönt att vara på nått nytt ställe och det har vart massa kul än så länge. Tora och Ida var här i förrgår och då passade vi på att vara ute och fota lite, eller rättare sagt så ville dom bli fotade, så jag fick uppdraget att fota dom! Men det var faktiskt riktigt kul att ta lite bilder på människor som omväxling, något nytt att lägga till portfolion t.ex.

Utöver det så har det väl inte vart så mycket mera speciellt, vart i skolan och jobbat, gymmade igår och så. Men på Fredag kommer det väl folk hit och vi ska avsluta veckan med att fira Lilli lite mera ordentligt!

Förresten, sitter med en ny webbläsare nu också, Google Chrome. Har aldrig vart så faschinerad över saker från Google, men måste säga att den här webbläsaren är sjukt sjukt skön! Återstår nu bara att se vad den missar på och inte är kompatibel med, men med IE7, FF3 och Opera på datorn också, spelar det ju inte så stor roll om den skulle faila på nått.

Nej nu ska jag dricka lite kaffe, hörs mer sen! 

 
Mvh Robert 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone