0

Ulvshyttan och Chrome samt fotografering

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i Ulvshyttan då Sofias familj har åkt till Grekland en stund framöver. Känns skönt att vara på nått nytt ställe och det har vart massa kul än så länge. Tora och Ida var här i förrgår och då passade vi på att vara ute och fota lite, eller rättare sagt så ville dom bli fotade, så jag fick uppdraget att fota dom! Men det var faktiskt riktigt kul att ta lite bilder på människor som omväxling, något nytt att lägga till portfolion t.ex.

Utöver det så har det väl inte vart så mycket mera speciellt, vart i skolan och jobbat, gymmade igår och så. Men på Fredag kommer det väl folk hit och vi ska avsluta veckan med att fira Lilli lite mera ordentligt!

Förresten, sitter med en ny webbläsare nu också, Google Chrome. Har aldrig vart så faschinerad över saker från Google, men måste säga att den här webbläsaren är sjukt sjukt skön! Återstår nu bara att se vad den missar på och inte är kompatibel med, men med IE7, FF3 och Opera på datorn också, spelar det ju inte så stor roll om den skulle faila på nått.

Nej nu ska jag dricka lite kaffe, hörs mer sen! 

 
Mvh Robert 

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.