4

True Blood och Terminator posters

Hej!

Ännu en vanlig skoldag, var lite extra trött imorse då jag sov dåligt, men det gick över efter ett par koppar kaffe och en bra frukost. Till skolan, Tyska – Psykologi och sen seminariet i SamB. Gick väldigt bra och jag tror betyget kommer bli riktigt bra då jag deltog minst sagt aktivt och dessutom om jag får säga det själv hade ett intressant och bra ämne om media att ta upp.

Hem – laga mat, chili von Arne blev det idag, ris och sallad, hur gott som helst och det dög även för fru Lill haha.

Nu ska jag plugga vidare, ska läsa lite i min nya fräscha Fysik B bok och göra lite uppgifter så jag kommer igång!

Fick även hem mina posters i förrgår äntligen! Beställde dem typ i början av sommaren, nu hänger de äntligen på väggen! Bifogar bilder på det nedan. True Blood postern gjorde sig skiiitbra vid ingången till köket, och den andra aldeles bakom Tv-soffan. En bild gör det inte rättvist men ger ett hum om hur bra det blev iaf!

GRATTIS till mamma som fyller år idag också!

Ha de bra!

True Blood Poster

Terminator och True Blood Posters

Terminator Salvation Poster

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
 • Grattis till Carina! :D
  Och det blev jättesnyggt med affischerna och allt! <3

 • Indeed!
  Ja visst blev det? :D <3

 • Carina

  Tack båda två!
  Snygga posters!!
  Jag skulle inte ha nåt emot att ha en trueblood själv.
  Kram till er från mej, sov gott! <3 :)

 • Nej True Blood är skitbra :D :)