4

True Blood och Terminator posters

Hej!

Ännu en vanlig skoldag, var lite extra trött imorse då jag sov dåligt, men det gick över efter ett par koppar kaffe och en bra frukost. Till skolan, Tyska – Psykologi och sen seminariet i SamB. Gick väldigt bra och jag tror betyget kommer bli riktigt bra då jag deltog minst sagt aktivt och dessutom om jag får säga det själv hade ett intressant och bra ämne om media att ta upp.

Hem – laga mat, chili von Arne blev det idag, ris och sallad, hur gott som helst och det dög även för fru Lill haha.

Nu ska jag plugga vidare, ska läsa lite i min nya fräscha Fysik B bok och göra lite uppgifter så jag kommer igång!

Fick även hem mina posters i förrgår äntligen! Beställde dem typ i början av sommaren, nu hänger de äntligen på väggen! Bifogar bilder på det nedan. True Blood postern gjorde sig skiiitbra vid ingången till köket, och den andra aldeles bakom Tv-soffan. En bild gör det inte rättvist men ger ett hum om hur bra det blev iaf!

GRATTIS till mamma som fyller år idag också!

Ha de bra!

True Blood Poster

Terminator och True Blood Posters

Terminator Salvation Poster

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.