1

Tintin

Hej!

Nu har jag börjat ta mig an mitt nästa projekt så att säga haha. Nästan så man skäms lite över att ens skriva om det för att det är så nördigt, ser mig själv lite som någon i The Big Bang Theory ;). I alla fall så har jag börjat köpa på mig alla delarna i Tintin-serien. I vanliga fall så är jag inte alls något fan av serier och samlar absolut inte på dem. Men just Tintin är så härliga böcker som är roliga på riktigt, speciellt då Kapten Haddock. Det känns som en liten samling som är kul att ha helt enkelt. Sen så är det inte bara det, utan böckerna har ett stuk och en känsla som inte många andra har på det sättet. Det är verkligen inspirerat av den tiden författaren levde i och andas 20 – 30 – 40-tal, som jag råkar gilla extremt mycket. Dessutom så ser det rätt bra ut på olika auktionssiter. Alltså att det finns billiga delar att få tag på.

Förhoppningsvis får man tag på alla, men jag antar att bland annat del ett kommer bli svårt att få tag på billigt i alla fall. Samma med Tintin i Kongo som vart rätt så uppmärksammad senaste tiden.
Nej men det är en sån där sak som kommer vara lite rolig att ha i bokhyllan som bryter av från alla andra normala böcker!

Vi får se, kände att jag behövde berätta om pojken i mig som köper böckerna man som liten satt på biblioteket i timtal och läste. ;)

Kapten Haddock

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • TBBT

    Bazinga!