2

Tillbaka till skolan efter lovet

Hej på er,

Jaha då var man tillbaka i skolan igen då, eller rättare sagt de mest inrutade veckorna i ens liv, nästan. Hade ett litet mattetest som inte gick bra idag också, tror jag i alla fall, man var lite seg i huvudet efter lovet. Men aja man överlevde första dagen och den var faktiskt rätt skoj endå. Ska även hälsa att Jennie gick o la sig 22:00 i Lördags, fråga mig inte varför jag ska hälsa det, jag skulle bara det.

Suck, nej vet inte ens vad mer jag ska skriva idag, det har vart en helt vanligt absolut långtråkig skoldag och finns inget bra att säga med den, men aja, får hoppas att jag har nått roligare att ta upp imorrn ;) Tills dess, hare så bra alla! <3

Mmm sommar.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.