2

Tillbaka till skolan efter lovet

Hej på er,

Jaha då var man tillbaka i skolan igen då, eller rättare sagt de mest inrutade veckorna i ens liv, nästan. Hade ett litet mattetest som inte gick bra idag också, tror jag i alla fall, man var lite seg i huvudet efter lovet. Men aja man överlevde första dagen och den var faktiskt rätt skoj endå. Ska även hälsa att Jennie gick o la sig 22:00 i Lördags, fråga mig inte varför jag ska hälsa det, jag skulle bara det.

Suck, nej vet inte ens vad mer jag ska skriva idag, det har vart en helt vanligt absolut långtråkig skoldag och finns inget bra att säga med den, men aja, får hoppas att jag har nått roligare att ta upp imorrn ;) Tills dess, hare så bra alla! <3

Mmm sommar.

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • jag läser din blogg varje dag du är bäst <3 / hemlig beundrare *tIhI*

  • Robert

    Okej, varvar du det med att besöka litenkuk.se också? =) BTW ser att du är ifrån Borlänge, Helixgymnasiet ;) Haha.