1

Tillbaka i Borlänge och pluggat i Ulfshyttan

Hejsan,

Happ då är jag äntligen tillbaka i Borlänge igen, känns skönt tycker jag, att kunna stänga dörren om sig och vara ensam och få lite jobb med mera gjort igen. Ändå har jag inte hunnit med så mycket sånt idag, spelar ingen större roll heller, för har vart i Ulfshyttan större delen av dagen. Eller först missade jag den buss jag skulle med egenteligen, så då åkte Sofia till Borlänge så vi skulle ta den senare bussen tillsammans tillbaka sen. När tiden var inne åkte vi ned till Centrum för att ta bussen där, vi ser den komma, svänger fram framför folkskaran som väntar, stannar. Sen öppnar den inte dörrarna utan bara börjar åka igen! Jag menar bussen är nästan tom, det står massor av folk där och den bara åker! Men som tur var så kunde vi ta ännu en annan buss, så vi satte fart mot resecentret istället för att ta sista bussen för dagen.

Men tillslut nådde vi i alla fall Ulfshyttan, som var bra mycket större än jag trodde det skulle vara faktiskt, desutom var det riktigt fint där, och vi tog en långpromenad genom byn, ända till ett budhistiskt tempel och en herrgård.

Sen så har min lillasyster råkat ut för en olycka. Efter att hon vart med min andra syster på äventyrsbadet i Borlänge (Maserhallen / Aquanova) gick hon balansgång på en mur utanför byggnaden, halkade och ramlade med huvudet före 2 – 3 meter ned mot marken. Som tur var han hon ta emot med armen, men den bröts rakt av istället mellan armbågen och handleden, båda benen i armen, rakt av. Nu ligger hon på Falu lassarett och ska opereras snart, men det kommer nog gå bra, jag menar det är ingen hjärttransplantation dom ska göra direkt, mer att det är synd om henne p.g.a smärtan och gips med mera hon kommer få dras med. Men om jag känner henne rätt, är det inte första benet hon kommer bryta i sitt liv då hon är minst sagt aktiv och vild haha.

Nu ska jag sova, och önskar er andra en god natt också, vi hörs snart igen!

Vackert gräs

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.