0

The Elder Scrolls: Skyrim

Hej!

För någon dag sedan så utannonserades nya delen i The Elder Scrolls, nämligen Skyrim. Riktigt roligt att det kommer ännu en ny del i denna serie, som brukar hålla överlag en riktigt bra kvalité, om än Morrowind och föregående var lite före min tid, så har jag i alla fall grundligt spelat Oblivion. Vilket är riktigt bra på en del punkter, förhoppningsvis så är såväl den nya spelmotorn som storyn ännu lite bättre i Skyrim. Även om jag tycker det är lite oroande att de tydligen ska satsa på att göra det lite mera action-orienterat? Jag hoppas inte det betyder att det blir något Fallout-liknande i slutändan, för jag gillar inte alls känslan i det tyvärr.

Det som i grund och botten brukar vara imponerande med The Elder Scrolls spelen tycker jag är detaljrikheten och en del karaktärer, det är roligt att spela och världen brukar vara riktigt detaljerad och snygg. Även om Oblivion även där lackade efter lite på en del punkter. Förhoppningsvis så tittar de lite på Spel som Gothic 1, 2 och liknande, bland de bästa som gjorts inom RPG-genren tycker jag!

Det preliminära releasedatumet för Skyrim är 11.11.11.

The Elder Scrolls: Skyrim

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone