0

The Elder Scrolls: Skyrim

Hej!

För någon dag sedan så utannonserades nya delen i The Elder Scrolls, nämligen Skyrim. Riktigt roligt att det kommer ännu en ny del i denna serie, som brukar hålla överlag en riktigt bra kvalité, om än Morrowind och föregående var lite före min tid, så har jag i alla fall grundligt spelat Oblivion. Vilket är riktigt bra på en del punkter, förhoppningsvis så är såväl den nya spelmotorn som storyn ännu lite bättre i Skyrim. Även om jag tycker det är lite oroande att de tydligen ska satsa på att göra det lite mera action-orienterat? Jag hoppas inte det betyder att det blir något Fallout-liknande i slutändan, för jag gillar inte alls känslan i det tyvärr.

Det som i grund och botten brukar vara imponerande med The Elder Scrolls spelen tycker jag är detaljrikheten och en del karaktärer, det är roligt att spela och världen brukar vara riktigt detaljerad och snygg. Även om Oblivion även där lackade efter lite på en del punkter. Förhoppningsvis så tittar de lite på Spel som Gothic 1, 2 och liknande, bland de bästa som gjorts inom RPG-genren tycker jag!

Det preliminära releasedatumet för Skyrim är 11.11.11.

The Elder Scrolls: Skyrim

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.