0

Spökhistorier och snart Fredag!

Tjena på er igen!

Sitter här för fullt och skriver på en skräcknovell. En uppsats till skolan vi ska skriva då, som jag kommer att publicera här också när den är klar! Går rätt bra tycker jag, jag gillar att skriva även om Fantasy är min melodi. Men kul eller inte så är det fortfarande ett skolarbete och det ska bli så jädra skönt med helg nu, man har ju inget som heter fritid nått mer! Jag går upp 5:45 och kommer hem 17:30 då ska läxor göras, man ska käka och kolla på Idol sen måste man sova igen om man ska orka upp dagen efter.

Aja det är värt det i alla fall och jag ska fortsätta kämpa på efter en skön helg. Men det är fortfarande en skoldag kvar! Tur att det var den 13:onde idag och inte imorgon i alla fall. Nu får ni ha det så bra så syns vi snart igen!

 

Vattenlandskap 

Mvh Robert    

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone