0

Sommarlov!

Hej igen alla,

Jag insåg just hur sjukt längesedan det var jag bloggade nu. Om det har att göra med att jag har haft fullt upp i skolan, vart ute i det fina vädret, och andra aktiviteter, eller om jag bara inte känt motivation för det, kan jag inte själv bestämt säga. Men nu kände jag i alla fall att med en remixad låt av Klaas i bakgrunden blogga igen. 

Sedan jag senast bloggade kan jag ju säga att en hel del har hänt, inte bara i skolan där det sista inför betygsättningen skulle göras med mera, men även på fritiden och helgerna, samt att vi nu även fått sommarlov. En skolavslutning som cirkulerade runt att alla klasserna gjorde några tårtor var och sedan att lärarna utsattes för olika saker och uppdrag på en scen. Helt okej avslutning och lite annorlund att stå och sjunga den blomstertid nu kommer på ett disco istället för i en kyrka a'la Insjön.

Jag har dessutom i förrgår vart på den så länge efterlängtade Sabatonspelningen i Falun, Rockstad Falun. Var sjukt bra spelning och han till och med umgås med de som spelade i bandet, ta kort på dom med mera, för att sedan avnjuta det mäktigaste intro jag sett på en rockkonsert, rent audiellt i alla fall. Nu saknar jag bara att åka till Rättviksparken igen och höra på en helt annan typ av musik, en som faktiskt passar bättre till sommaren om du frågar mig, men eftersom det vart sista gymnasiefesten där nu innan sommarlovet, så hoppas jag på att det blir sådan musik på P&L istället.

Ja för det har också även hänt, har köpt biljetter till alla dagarna på Peace & Love här i Borlänge. Ska bli riktigt kul! Skönt att man bor så nära allting också, vem vet kanske sent på kvällen bara kan ha balkongdörren öppen och fortsätta höra musiken från de olika scenerna nere på stan. Ska gå med Sofia såklart, men blir säkert även en hel del andra, redan nästa vecka ju!

Det har även såklart hänt så mycket mera, men att ta med allt nu känns lite, för mycket bara. Så jag får helt enkelt försöka bli bättre på att blogga från och med nu igen. Ha det så bra alla så hörs vi av snart igen!

Sommarlov! 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.