2

Sommar

Wow, tror jag satt rekord i att vara inaktiv på min egen blogg, det är minsann en bravad. Eller kanske inte.

Det kan vara för att det faktiskt inte hänt något speciellt under sommaren, höjdpunkten är självklat Peace & Love som var helt sjukt som vanligt, såg en mass massa bra band och artister, bland annat Mötley Crüe, Pain, Johnossi, The Sounds, Backyard Babies, Slagsmålsklubben, Jerry Williams, Thåström, Keane, med flera med flera. Klart det bästa minnet den här sommaren!

Var och såg nya Harry Potter i Lördags, var helt okej men hade faktiskt förväntat mig mycket mera. Mycket snygga effekter och allting men det var så mycket detaljer med mera som fattades, så jag skulle verkligen rekommendera att man läser boken om man inte gjort det innan man ser filmen.

Annars har projektet med att bygga ut huset hemma fortsatt, börjar bli klart nu och förhoppningsvis ska allt stå helt klart innan hösten anländer på riktigt. På tal om hösten så har jag redan börjat leta efter en ny vinterrock, svårt att hitta ännu dock men man kan aldrig vara för tidigt ute. Söker en som ser liknade ut den som jag har på sommaren:

Rock

Har även beställt hem lite nya kläder, jeans med mera. Behövs verkligen då de hela tiden används, ett par chinos skulle inte sitta fel heller men de hamnar i prio 2 just nu.

Vi hörs av!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • nisselasse

    Hur går det med bytesale :)?

  • Robert

    Haha, tror bytesale dog lite efter UF. Men vem vet kanske det blir något tillslut! Vem är det som frågar? ;)