3

Snart höstlov

Hej!

Jag antar att det är hög tid för en uppdatering, det var minst sagt några dagar sedan nu. Men såhär före ett lov så blir det alltid extra mycket att göra och man får helt enkelt lov att prioritera, där bloggen får lida ofta.

Men som tur är så är som sagt lovet på ingående och det ska bli skönt, även om det kommer att innebära att det blir att läsa en del över lovet, såväl skola, som teori för körkortet. Dessutom har jag en studie som ska utföras i Biologi breddning som skall göras under lovet, men det bör jag hinna med.

Imorgon har jag tid på körskolan för att göra riskettan i alla fall. Tre timmar dravell om droger och alkohol, skit man redan vet och har hört en miljon gånger i skolan redan, men måste man så måste man.

Lördagen innebär högskoleprov, har fortfarande inte ens fått information om vart jag ska vara, men kan bara hoppas att det kommer nu i veckan, annars blir det intressant.

Såg andra nya Johan Falk filmen igår med lilli – ”Vapenbroder”. Den var riktigt bra och höjde sig rejält jämfört med ”G.S.I”. Får se om det blir att dra ännu en film ikväll, beror på om tiden räcker till, har en planch som ska in som redovisning på Fysiken.

Vi hörs!

Himmel

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.