3

Snart höstlov

Hej!

Jag antar att det är hög tid för en uppdatering, det var minst sagt några dagar sedan nu. Men såhär före ett lov så blir det alltid extra mycket att göra och man får helt enkelt lov att prioritera, där bloggen får lida ofta.

Men som tur är så är som sagt lovet på ingående och det ska bli skönt, även om det kommer att innebära att det blir att läsa en del över lovet, såväl skola, som teori för körkortet. Dessutom har jag en studie som ska utföras i Biologi breddning som skall göras under lovet, men det bör jag hinna med.

Imorgon har jag tid på körskolan för att göra riskettan i alla fall. Tre timmar dravell om droger och alkohol, skit man redan vet och har hört en miljon gånger i skolan redan, men måste man så måste man.

Lördagen innebär högskoleprov, har fortfarande inte ens fått information om vart jag ska vara, men kan bara hoppas att det kommer nu i veckan, annars blir det intressant.

Såg andra nya Johan Falk filmen igår med lilli – ”Vapenbroder”. Den var riktigt bra och höjde sig rejält jämfört med ”G.S.I”. Får se om det blir att dra ännu en film ikväll, beror på om tiden räcker till, har en planch som ska in som redovisning på Fysiken.

Vi hörs!

Himmel

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Carina

    Men det var väll tur att Du fick pigga upp Dig med lite uppfriskande risdragning under helgen :-)

  • Achmedd

    Accå ner kommer dä inlägg? =O accå är du seg elr whaat? ;O

  • Achmedd

    wad är dä fel på min bild!? tror du ja har stor keft?!!!!!!! 0o