0

Snart är det Lördag igen, ja snart är det Lördag igen

Äntligen!

Det har vart en jobbig vecka. Nu har skolan verkligen kommit igång och arbeten börjar redan översvämma en. Flera prov bara den här veckan, avrundat med lite uppsatser och mattediagnoser. Som tur är så har allting gått bra, efter lite extrajobb hemma så han man skriva klart sista uppsatsen för denna veckan och skicka in den. Men nog om skolan nu är det helg, äntligen!

Jag och en till i klassen funderade på om vi skulle köpa biljetter till Sabaton och Hammerfall i Mora i Oktober. Skulle vara jädra kul om det fanns några biljetter kvar, Sabaton är mitt klart största favoritband! Vem kan inte gilla låtar som Primo Victoria, Wolfpack, Rise of Evil etc etc. Nu håller jag på att installera Guild Wars på laptopen, ska sätta mig och slöa i soffan och lira lite. Var o köpte en ny mus till laptopen också så man måste ju spela in den nu. Sen så ska man väl förbereda lite inför imorgon också, farsan fyller år då så vi var till konditoriet och köpte en jordgubbstårta tidigare idag. Var även in på en annan affär och köpte lite paket. Men skriver inte vad det var ifall han skulle läsa här.

Jag lägger upp skräckisen jag skrev till svenskan här lite senare, tills dess får ni ha det riktigt bra!

Snygg bild

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.