0

Slappa med Chuck

Hej!

Idag blev det helt enkelt att bara ta det lite lugnt med Sofia och kolla på TV. Laddade hem sista avsnittet av säsong 2 av True Blood också, riktigt bra var det! Helt klart den bästa serien på många år! Tyvärr blir det väll att vänta ett bra tag nu innan säsong 3 börjar sändas? Men Det är inte alltför lång tid kvar till nya säsonger av House och Lost drar igång, sen har vi ju Dexter säsong 4 som börjar nu i höst också.

Vi såg även första avsnittet i säsong 2 av Chuck, så skön och bra serie, också en av de bättre serierna på länge!

Vi hörs av mer imorgon, då blir det förmodligen lite tårta också då pappa fyller år haha.

Dots in the dark

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.