0

Skola på Måndag igen, men först helg

Tjena på er,

Jaha på Måndag då är det åter till skolan. Upp tidigt och sen knalla dit och stanna där till tjugo över tre varje dag ända fram till höst och jullovet. Suger rätt mycket men aja, det är ju liksom inte sista året man kommer få lov att göra det. In fact, så är det så livet kommer se ut kanske 50 – 60 år till framöver, att gå upp tidigt och sen jobba en hel dag. Ja om man nu inte är arbetslös, men det tror jag inte dirket kommer vara mitt mål i livet.

Idag har vart en intressant dag, om man har som fetish att gå upp tidigt och sen jobba till klockan 20 med att bygga ut huset? Själv tycker jag att det var det jävligaste på länge, med tanke på att lovet snart är slut och jag mycket hellre hade vart ute o gjort nått roligt. Var i alla fall till insjön igår och umgicks lite med folk, och det var trevligt! Lika trevligt dock var inte att mitt i natten och tjockaste dimman jag vart med om, köra 2 mil hem! Kom mitt ute på ett par stora åkrar, åkte kanske i en 70km/h, plötsligt blir dimman som en vägg och jag tappar helt kontrollen över vart vägen är, är det en kurva, är det ett dike? Jag såg absolut noll, och kan ju säga att adrenalinnivån i kroppen steg till maximal nivå ett tag! Men fick snabbt ned "farten" och kunde ta det lite lugnt vidare. 70km/h en vurpa i den farten är ju mer än tillräckligt för att få mer än ett par skrubbsår i alla fall …

Imorgon ska jag i alla fall äntligen tillbaka till Borlänge, helt skönt att jag samma dag också ska träffa lilli och allting! Kommer bli mys som attan! Sen som sagt på Måndag är det ju ve och förbannelse och tillbaka till skolan, men kunde vart ett sämre ställe än Helix att gå till i alla fall, trevligt och bra there at least!

Med det avslutar jag dagens enda inlägg och önskar er en god natt!

 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.