1

Sista webbplatsen migrerad till Binero

Vad mycket jobb det kan uppstå när man ska migrera en hel webbplats och allt däromkring (epost etc). Har spenderat större delen av kvällen och natten med att säkerhetskopiera, ta ned, flytta, peka om, sätta upp, fixa kompatibilitetsfel med mera. Men nu är äntligen alla mina webbplatser, e-post med mera helt överfört till Binero efter att ha kört ett par olika webbhotell omkring förut. Bland annat en webbplats låg vid det danska webbhotellet Web10, som jag helt enkelt nu fått nog av. Strul med mail, strul med uppetider, samt en kontrollpanel som bjuder på noll vad gäller inställningar – tvärt emot Binero med andra ord.

Just nu sitter jag bara och tar en kaffe efter arbetet och inväntar att ompekningen av domän skall träda i kraft så jag kan verifiera att alla mailkonton (prio 1) fungerar som de ska, sedan givetvis om det behövs felsöka webbplatserna. Brukar alltid vara något litet som dyker upp, en connectionstring eller liknande som inte ser ut helt som den ska – även om jag nog tror att det enda som behövdes fixas i dem var byte av databasadresserna.

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
 • Hej Robert!
  Jättekul! Välkommen till oss på Binero. Support@binero.se / 0771240800 finns för dig
  8-19 må-fr, 10-15 lö-sö (sommartid).
  Du kan alltid söka efter din domän och se status på dina system, monitorerade av Pingdom på binerodrift.se.
  Över 450 guider och svar finns på binero.se/support/ sedan publicerar vi löpande tips och tricks på vår blogg.binero.se.
  Varmt välkommen!
  Erik
  Ditt Support(er) Team
  Binero webbhotell