0

Roosweb Version 2.1 Lanseras Imorgon Tisdag!

Så imorgon är det dags!

Då släpps megauppdateringen på Roosweb.se kallad version 2.1! Den kommer att introducera en massa massa nytt bland annat ett helt community, ett nytt egenkodat forum, (ja allting på roosweb är egenkodat nu). Kommer bli kul att släppa denna versionen så att interaktiviteten kan komma att öka markant på sidan. Mina planer är att Roosweb ska börja sköta sig självt mer och mer då jag har div stora planer på gång med annat redan + att jag håller på att studera och på sidan av lär mig ASP.NET. Mer om Roosweb Version 2.1 får ni veta imorgon!

Roosweb Version 2.1

 

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.