0

Risen är här!

Som jag har väntat!

På Fredag släpps äntligen Risen! Ett RPG från utvecklarna av bland annat Gothic serien. Ska bli grymt kul att spela då jag vart ett rikitgt hängivet fan av deras tidiga spel. Enda grejjen är bara att man måste få tid till det också …

Annars har det vart en lugn dag, efter skolan var jag och lilli på bibblan och hon lånade tredje delen i twillight serien. Efter det in på Esplanaden och fika lite. Nu blir det plugga, redigera film och kanske lite Chuck!

Ha det!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.