0

Philips SHE3580

Dagens ämne blir lättsamt – hörlurar.

Tycker att det på den svenska marknaden kan vara svårt att hitta ett par ”okej” budgetlurar, in ear. Är i vanliga fall lite av en audiofil, likaså vad gäller bild. Ser det inte bra ut ser man problemet hela tiden, låter det inte perfekt – hör man felet hela tiden. Självfallet så är detta ett problem om man som nu behöver ett par lurar som lite ”slit och släng”, till gymmet etc, vi pratar riktiga i-lands problem här alltså! Men det blir faktiskt en stor omställning när man ska gå från de ordinarie lurarna, till ett par billigare in ear för en stund.

Dock har jag nu hittat ett par på den amerikanska marknaden som enligt flertalet recensioner ska vara väldigt prisvärda: Philips SHE3580. Kom över ett par av dessa för ~100:- ungefär med frakt, så får se när de anländer från landet i väster hur bra de de facto är. Jag hoppas de ger en okej ljudbild i alla fall, så man slipper det i-landsproblemet. ;-)

 

Philips SHE3580

 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.