0

Nya bloggen öppnad

Hej på er!

Som ni kanske lagt märke till har en hel del hänt med bloggen under kvällen. Den har bytt system och använder sig numera av WordPress istället för BlogEngine. Hittills tycker jag att allting fungerar bra, även om det kommer ta ett tag att fixa i ordning allting. Huvudfunktionera är dock igång igen och så även bloggandet.

Notera att alla poster före denna, kan komma att se lite annorlunda ut i design. Att sitta och fixa till alla tar på tok för lång tid, men huvudsaken är ju att de trots allt kunde flyttas från gamla systemet till nya. Dessutom ska även alla bilder med mera finnas kvar.

Hörs av snart igen!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.