2

Ny cykel i alla fall

Hej!

Senaste dagarna är väl inget att prata om direkt, vad finns det att säga om helt vanliga skoldagar, dom är just precis, helt vanliga. För tillfället har vi inte ens något att göra, sitter och kollar nyhetssidor från 8 – 16, givande! Inte helt sant då kanske, men till viss del iaf. Var iaf och införskaffade en ny cykel igår! Hittade en riktigt fin en på blocket i nyskick som det genast blev till att köpa, eller rättare sagt så fick jag den till och med! Behövs verkligen, så härligt att kunna ta cykeln till skolan, affären, stan, eller vart man nu än ska.

Annars kunde ju livet vara bättre just nu, inte så mycket att göra åt antar jag, får ta en dag i taget och kämpa på. En trevlig händelse var iaf att jag träffade Magnus så vi begav oss ut och åt lite och pratade ikapp en hel del. Är ju minst sagt en bit att åka till Kiruna och ha en konversation med den mannen. ;)

Idag blir det dock bara att stanna hemma, sova tidigt antar jag då de nya tiderna 6:30 varje morgon inte är invant ännu.

Ha det bra!

Toyota Supra

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.