0

Mysko idrott och trött som få

Tjena på er igen,

Happ nu kanske minns mina ord från igår med det där om att jag skulle skriva bättre idag när jag var piggare. Well, så kommer det inte bli, jag är ännu tröttare idag. Först för att jag kollade på Heroes på datorn till 12 igårkväll, efter det att man ska gå upp 05:30 åka bil till bussen och bussen till skolan där man stannar till klockan 15:40 innan man får ta bussen till bilen som går hem, då är man hemma runt 18:00. Lägg till detta ett helmysko träningsprogram där vi stod och rörde oss efter pinnar i slow motion, nått Maq träningsprogram eller vad det hette. Lite halvdrygt, inte bara till den delen att det såg helt stört ut, men att man faktiskt känner av det i kroppen trots att det bara var en lätt pinne och en 5-kilos vikt vi hade.

Annars då, nja inte så mycket faktisk, var mest en vanlig skoldag idag också, fast fasen kom på att jag måste träna lite matte innan jag sover ikväll. Vi har prov på Fredag och jag är verkligen urusel på Funktioner och Ekvationer, och jag som ska räna till matte E! Kommer nog bli en hel del mattepluggande framöver känns det som haha, men det kommer kanske löna sig i framtiden i alla fall då många söker personer som är bra på matte, plus att det kommer gå lite bättre på högskolan, kanske.

Jaja, ska som sagt plugga lite nu, men vi höres! <3

Fin bild!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone