0

Mysko idrott och trött som få

Tjena på er igen,

Happ nu kanske minns mina ord från igår med det där om att jag skulle skriva bättre idag när jag var piggare. Well, så kommer det inte bli, jag är ännu tröttare idag. Först för att jag kollade på Heroes på datorn till 12 igårkväll, efter det att man ska gå upp 05:30 åka bil till bussen och bussen till skolan där man stannar till klockan 15:40 innan man får ta bussen till bilen som går hem, då är man hemma runt 18:00. Lägg till detta ett helmysko träningsprogram där vi stod och rörde oss efter pinnar i slow motion, nått Maq träningsprogram eller vad det hette. Lite halvdrygt, inte bara till den delen att det såg helt stört ut, men att man faktiskt känner av det i kroppen trots att det bara var en lätt pinne och en 5-kilos vikt vi hade.

Annars då, nja inte så mycket faktisk, var mest en vanlig skoldag idag också, fast fasen kom på att jag måste träna lite matte innan jag sover ikväll. Vi har prov på Fredag och jag är verkligen urusel på Funktioner och Ekvationer, och jag som ska räna till matte E! Kommer nog bli en hel del mattepluggande framöver känns det som haha, men det kommer kanske löna sig i framtiden i alla fall då många söker personer som är bra på matte, plus att det kommer gå lite bättre på högskolan, kanske.

Jaja, ska som sagt plugga lite nu, men vi höres! <3

Fin bild!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.