2

Mycket att göra

Hej!

Ser verkligen inte fram emot den kommande veckan, blir en hel del att göra som det ser ut. Hemtenta i första kursen för i år bland annat, som är såpass övergripande och svår att begränsa sig inom att det kommer ta en hel del tid med uppgiften. Aja är väl bara att bita ihop och kämpa på. Dessutom på grund av att min kurslitteratur blev ett par veckor försenad så måste jag skriva en längre sammanfattning på första seminariet jag fick lov att hoppa över. Suck.

Utöver det skulle jag verkligen behöva fokusera på att få körkortet nu, jag vet inte om det är möjligt men det skulle vara enormt skönt att ligga i såpass hårt att man fick det innan slutet på oktober.

Bara att kämpa på!

Höst i Sverige

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.