2

Mycket att göra

Hej!

Ser verkligen inte fram emot den kommande veckan, blir en hel del att göra som det ser ut. Hemtenta i första kursen för i år bland annat, som är såpass övergripande och svår att begränsa sig inom att det kommer ta en hel del tid med uppgiften. Aja är väl bara att bita ihop och kämpa på. Dessutom på grund av att min kurslitteratur blev ett par veckor försenad så måste jag skriva en längre sammanfattning på första seminariet jag fick lov att hoppa över. Suck.

Utöver det skulle jag verkligen behöva fokusera på att få körkortet nu, jag vet inte om det är möjligt men det skulle vara enormt skönt att ligga i såpass hårt att man fick det innan slutet på oktober.

Bara att kämpa på!

Höst i Sverige

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • bara ta en sak i taget älskling så ska du se att det går bra! :*