0

MVG på uppsatsen bland annat

Hejsan igen!

Har vart ett par dagar sen jag skrev nu, tidsbrist. Men nu sitter jag här igen och skriver. På uppsatsen nedan fick jag MVG förresten, även om det inte var exakt samma version, utan jag hade skrivigt ännu lite mera. Känns kul, sen hade vi en tävling i klassen om vem som skrev bästa skräckisen, jag leder just nu i alla fall då jag fick 10/10 av alla hehe. Känns roligt tycker jag. Sen vad har mer hänt? Tja vart mycket skola som vanligt, en del kodande också, håller på att lära mig Ajax och kodar just nu på en supergästbok med bästa koden och med Ajax på som jag ska släppa gratis sen på diverse sidor. Rapporterar här när scriptet är helt klart.

Jaja nu har jag inte mycket mer tid att skriva, sitter i skolan på sista lektionen innan helgen, men vi hörs av mer under helgen! Ha det så bra nu alla besökare så syns vi!

 

 Mvh Robert Roos

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.