1

Maskerad och Krogen ikväll

Hej!

Maskeraden igår blev hur lyckad som helst, jag och lilli blev vampyrparet och jag bifogar en bunt med bilder nedan att beskåda haha. Marcus hade gjort sig en Wunderbaum dräkt haha, helt klart kvällens bästa utklädnad, tätt följd av the dude, clownen med mera. Blev bra sent men tack vare Idas pappa fick såväl jag som lilli skjuss hela vägen hem till lägenheten och slapp massa nattbussar med mera, skönt! Ikväll blir det att dra på Rock House med Joakim och Se HaVeN spela där. Hoppas på en riktigt trevlig kväll!

Ha det!

Dr.Acula och Vampyrfrun

Cowboy Ida, Catwoman Ida och Neo David

Elvis and his french maid

Lilli med Ludde Clownen

Bratt

Catwoman och Carola

Fear and Loathing Damlin

Ludde Clownen igen

Wunderbaum Marcus

Mattis

Max och Clownen Ludde

David som Neo

The Dude!

The Dude och Fredrik

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.