2

Mammoth

Hej!

Såg en bra film igårkväll med lilli, den nya svenska filmen av Lukas Moodysson, Mammoth. Handlade i princip om två olika famlijer som påverkar varandra indirekt, depressioner, vardagsproblem med mera. Den var dock väldigt bra och rekommenderar den verkligen!

Nu kom jag just från skollunchen, tacobuffé idag, gott som attan. Lite bra mat har vi i alla fall här. Engelska C och Svenska C återstår att genomgå, sedan bär det av hem för en skön helg!

Ha det!

(bild från Mammoth)

Mammoth

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.