1

Life goes on, and gets better

Tjena på er igen!

Jaha har ju vart ett uppehåll på inläggen här i 1 – 2 dagar, men det beror bara på att jag har kommigt hem så sent och faktiskt inte haft tiden att skriva nått. Men livet börjar äntligen gå vidare efter skolstarten nu och all katastrof som var runt den i början. Jag bytte ju skola och linje till Helixgymnasiet och Tekniklinjen, och har nu börjat trivats riktigt jädra bra. Känns kul igen att åka till skolan, eller inte kul så men kul att känna att man inte behöver vara ensam mer, utan att man har trevligt folk som väntar på en där.

Fick hem en kopia på allriskförsäkringen idag också, man måste ha den med och lämna till skolan om man ska få ta hem laptopen man fick därifrån! Japp en helt ny laptop fick vi, även om jag nyss köt en som är 100ggr bättre så har man ju denna att slita på nu hehe. Nej nu ska jag se ett avsnitt av Scrubs och sova, men hare så bra alla och jag hoppas att jag snart är back on track med webbdesign/webbutvecklingsartiklar igen.

Misse

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.