2

Leva livet

Insåg just att allt man försöker med resulterar i att man glömmer bort att själv leva och bara lever för andras skull liksom? :O Därför från och med nu är det dags att gå sin egen väg!

btw. Klent med bloggande senaste tiden, tidsbrist.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.

  • mih?<3

  • Miroe

    Heej !!

    Jag ville bara säga att fenixorden.nu inte fungerar alls, och jag vill ta bort in användare för det fungerar inte heller. Jag kan logga in men inte logga ut eller göra något på sidan. Skulle du kunna ta bort min användare så skulle det vara jättesnällt.snälla svara !!! Svara på min mejladress

    ////anonym