0

Lång vecka med Nobell

Hejsan på er,

Har vart en lång vecka i skolan tycker jag. Nu börjar allt arbete komma såhär på slutklämmen av terminen, och man arbetar på så mycket man kan för att hinna få ett bra betyg innan jul och innan en del av kurserna avslutas. Vi var och simmade och hade livräddning i Tisdags också, var faktiskt kul att göra något annat på idrotten, även om vår idrott ofta sett annorlunda ut, så blev det abstrakt denna gången då ;) Vi sammade 600 meter o räddade några dockor från botten av bassaängen o räddade varandra o allting, baywatch nästa.

Igår hade vi en temadag i skolan. Det är en dag när vi släpper allt vanligt skolarbete och jobbar efter ett tema istället, dagens tema var Nobellpriset, vi skulle uppfinna en ny produkt utifrån den "teknologi" som har vunnit priset det här året. Vi kom upp med en specialframtagen hårddisk med massa förbättringar o allting, som synd var kom vi bara tvåa och vann inte tårtan som vi slogs om. Men jag kände ju dom som vann så vi tog tårtan, satte oss i ett grupprum efter skolan o åt upp den ;) .. o ja förresten, före det åt vi glass också, vi skulle nämligen lära oss hur man åt det om man var på nobellmiddag.

Hade så bra <3

Julbild

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.