0

Kodat rejält på roosweb och Nightwish!!

Tjena på er!

Jaha då var ännu en helg till ända. Men nu är man i alla fall någorlunda frisk och kry igen och är redo för ännu en vecka på Helix! har kodat skitmycket på Roosweb under helgen och både en massa nya funktioner har trätt fram, såväl som en uppdaterad design. Allt är inte klart ännu på långa vägar men det börjar bli bra i alla fall. Sen kan jag inte sluta lyssna på Nightwish. Dom är så grymt bra, lyssnar på alla deras gamla skivor under Tarjas tid och deras nya med Anette Olzen. Skitbra, nått alla borde lyssna på!

Men mer än det har jag inte att säga just nu, hare så bra alla!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.