2

Klar för idag, Canon i handen, Himlen kissar

För att fortsätta dagen,

Ja som ni redan märker så är det inte såhär att jag bara bloggar en gång om dagen utan nu kommer jag att tråka ut er desto mer genom att blogga precis när jag vill! :D Haha men i alla fall så har vi bestämt oss för att gå in idag, har jobbat ute sen tidigt o var kallt och blött, plus att vi hunnit med en hel del, eller rättare sagt, det ser inget ut för världen, förstört taket, o resten av hela ingången, men det är ett måste för att börja bygga nytt right?

Nu sitter jag och vill fota lite men, det småregnar ute och det känns inte så pepp att gå ut och ta gråmulna bilder. Sååå, jag skulle ha kommit på nått annat slags motiv istället, men vet inte vad, inte det lättaste med en massa folk runt, och man inte kan vara där man vill o så. Men aja ska försöka komma på nått.

Pratade med en kompis nyss som hade en termoskaffemugg på 0,7 liter :O Vadå perfekt att ha kaffe i den liksom, nån som vet vart man kan köpa? Haha :D

Okej nog med mitt intressanta liv just nu, hörs mer sen, btw bild på våra framsteg nedan, eller.

 

Ny ingång bygger vi!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.