2

Jag är tillbaka igen!

Äntligen!

Nu har det vart ett bra tag sen jag bloggade, ska jag vara ärlig har det vart ett bra tag sen jag var aktiv och visade mig alls inom webbutveckling och allt däromkring. Finns flera anledningar till det här, bland annat främst tidsbrist, men även att jag backat ifrån sidor och börjat fokusera mer på mina egna projekt och företag. Företag ja, I höst lanseras med mina kompanjoner ByteSale, en innovativ webbtjänst, som vi hoppas kommer bli lyckad. Mer om det kommer framöver, men kommer hålla bloggen uppdaterad med hur det går.

En sak till jag just kom att tänka på, gud va skönt, jag kan ju uppdatera om det i skolan till och med, nej det kan inte dom flesta andra, pågrund av att dom kör blogspot, blogg.se eller vad det nu är, som en förbaskad brandvägg blockerar. Det måste vara en av de sämsta sakerna med Helix just nu, och det är den förbannat idiotiska branväggen, jag menar hur i (ursäkta) hela helvete har dom tänkt sig att man ska kunna göra ex. ett program vi skulle koda med hjälp från MSDN:s kunskapsdatabas, saken är att den är just, blockerad! Jaha, googlar på det då, forum – BLOCKERAT … bloggar – BLOCKERAT, helt sjukt, hoppas verkligen dom ser över den där skiten. Men mitt domännamn är fritt från allt som har med ordet blogg att göra, o fungerar finfint! :D

Finns mycket som hänt senaste tiden, men tänker inte ens försöka återberätta nått, fortsätter härifrån och frammåt istället, och kommer förmodligen även göra om bloggen en del framöver.

 

Toyota Supra

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.