2

Jag är tillbaka igen!

Äntligen!

Nu har det vart ett bra tag sen jag bloggade, ska jag vara ärlig har det vart ett bra tag sen jag var aktiv och visade mig alls inom webbutveckling och allt däromkring. Finns flera anledningar till det här, bland annat främst tidsbrist, men även att jag backat ifrån sidor och börjat fokusera mer på mina egna projekt och företag. Företag ja, I höst lanseras med mina kompanjoner ByteSale, en innovativ webbtjänst, som vi hoppas kommer bli lyckad. Mer om det kommer framöver, men kommer hålla bloggen uppdaterad med hur det går.

En sak till jag just kom att tänka på, gud va skönt, jag kan ju uppdatera om det i skolan till och med, nej det kan inte dom flesta andra, pågrund av att dom kör blogspot, blogg.se eller vad det nu är, som en förbaskad brandvägg blockerar. Det måste vara en av de sämsta sakerna med Helix just nu, och det är den förbannat idiotiska branväggen, jag menar hur i (ursäkta) hela helvete har dom tänkt sig att man ska kunna göra ex. ett program vi skulle koda med hjälp från MSDN:s kunskapsdatabas, saken är att den är just, blockerad! Jaha, googlar på det då, forum – BLOCKERAT … bloggar – BLOCKERAT, helt sjukt, hoppas verkligen dom ser över den där skiten. Men mitt domännamn är fritt från allt som har med ordet blogg att göra, o fungerar finfint! :D

Finns mycket som hänt senaste tiden, men tänker inte ens försöka återberätta nått, fortsätter härifrån och frammåt istället, och kommer förmodligen även göra om bloggen en del framöver.

 

Toyota Supra

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • mummel gruff på brandväggarNa… men en fågel viskade i mitt öra att du har varit lite busig gällande detta haha <3<3<3

  • Eheheheheh …. :$ skulle jag vara busig o ta mig runt dom menar du? N-nej nej! :D <3<3<3