0

Influensa

Åh vilken tråkig och dryg vecka, har spenderat majoriteten av tiden i sängen sedan i tisdags till följd av någon influensa som verkar gå på jobbet. Har knappt vart sjuk på 2 år, men nu när man väl blir det så ska det tydligen ta ordentligt. Kanske är som allt annat i det här landet, lite hårdare och lite rivigare – så att det är extra drygt att vara sjuk haha.

Har fått lite arbete gjort dock hemifrån, i och med att jag i princip inte har någon röst kvar – så har plugg fått vara det som fyllt den tid man orkat med det. Rullat på bra och fått ned en hel del på papper – mycket kvar att göra dock innan sommaren, men är bara att kämpa på.

Börjat fundera lite om hösten också. Planen var ursprungligen att stanna här till sommaren -14 i alla fall, men har börjat känna nu att jag egentligen borde åka hem redan nu till hösten och fotsätta plugga så att allt sådant är färdigt sen inför framtiden. Planen är att kunna lyfta ut 2 kandidatexamen, där den jag i huvudsak nu kommer prioritera är inom datavetenskap. Inte bestämt mig dock vart jag vill plugga och ta denna – men lutar faktiskt mot att komma tillbaka till Dalarna igen och läsa där efter att ha vart på vift i 3-4 år nu.

Vi får se, nu ska jag först och främst se till att bli frisk igen för att kunna ta nya tag med arbete och plugg här!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.