0

I Förhållande Till

Den svenska gruppen Den Svenska Björnstammen har haft en form av hatkärlek från mitt håll. Från att inte ha stått ut med dem, blev jag faktiskt lite fast efter deras spelning på Peace & Love för ett par år sedan. Det är sån där musik som är skön att lyssna på, skön att ha gå i bakgrunden när man arbetar, eller när man kör bil.

Upptäckte häromdagen av en slump att även de släppt en ny platta under detta musikaliska toppår 2014. Albumet med titeln ”I Förhållande Till” anländer med 13 spår på totalt 35 minuter, med samma musikaliska ton som i föregående album. Det är musikaliskt uppåt men textmässigt nedåt i känsloregistret- en bra blandning tycker jag.

Personliga favoriter från nya skivan är låtar som ”Som Vanligt”, ”Hatar Allt”, ”Evig Lycka” och ”I Förhållande Till”.

Helt klart värt att spana in, som vanligt länkar jag in plattan nedan!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.