0

Hemma i Rexbo

Hej på er,

Är tillbaka i Borlänge nu efter att ha spenderat helgen hemma i Rexbo. Var väl skönt att vara hemma och sova ut, samt att jag har börjat packa ihop lite saker som stod kvar på mitt rum efter att jag hade flyttat, som vi nu ska köra ned till Borlänge och ställa i förrådet där då. Anledningen till att det blev sådan brådska att fixa det här är att min lillasyster ska ta över mitt gamla rum, och tydligen ska det ske på en helg ungefär. Får väl se hur det blir med det.

Har nationella prov i matte nästa vecka, redan lite orolig inför hur mycket man kommer hinna träna på inför det, har ju den här veckan, men mitten av den blir ju Sista April och allting, samt att jag ska hem o flytta saker. Så hoppas verkligen att man hinner träna på så att det räcker.

Måste ge mig för idag nu men hörs mer imorgon, hej då!

Fridfull stämning 

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone