0

Hemma i Rexbo

Hej på er,

Är tillbaka i Borlänge nu efter att ha spenderat helgen hemma i Rexbo. Var väl skönt att vara hemma och sova ut, samt att jag har börjat packa ihop lite saker som stod kvar på mitt rum efter att jag hade flyttat, som vi nu ska köra ned till Borlänge och ställa i förrådet där då. Anledningen till att det blev sådan brådska att fixa det här är att min lillasyster ska ta över mitt gamla rum, och tydligen ska det ske på en helg ungefär. Får väl se hur det blir med det.

Har nationella prov i matte nästa vecka, redan lite orolig inför hur mycket man kommer hinna träna på inför det, har ju den här veckan, men mitten av den blir ju Sista April och allting, samt att jag ska hem o flytta saker. Så hoppas verkligen att man hinner träna på så att det räcker.

Måste ge mig för idag nu men hörs mer imorgon, hej då!

Fridfull stämning 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.