0

Helgen efter en tenta

Jag älskar helgen efter en skriven tenta.

Man har suttit i runt 5 timmar i en sal och skrivit frenetiskt, försökt komma ihåg allt som tagits upp under de oftast långa kurserna – för att sedan lämna in arbetet och få känslan av att man äntligen är ledig. Helgen efter blir alltid som ett vakuum där man faktiskt oftast inte har några som helst ”måsten” eller ärenden, man kan bara slappna av med t.ex. nya Mass Effect 3 i lugn och ro. ;)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.