0

Häktning och Chuck

Chuck kan nog vara den bästa serien någonsin!

Man helt enkelt inte få nog av den bara, skön humor, bra avsnitt och mycket nördhumor haha. Från det ena till det andra så har nu även vår Mats Alm häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet på Linda Cheng (no shit?). Nu kanske vi äntligen snart kan få fram hela sanningen? Hur länge till ska han orka sitta och ljuga när han själv bör förstå att det inte finns några som helst tvivel om längre vem som mördat henne, hon är ju för tusan identifierad nu tom samt att det finns förmodligen ett vittne som sett honom ta bussen ut till fyndplatsen.

Annars har överlag Måndagen och Tisdagen vart gråa och jag menar det bokstavligt talat. Det regnar, det är mörkt och det är deppigt väder ute, alternativt bra mysväder inomhus. Hursomhelst så tar det på krafterna och man känner sig trött. Dags att få igång motivationen igen, kanske genom mina egna tips jag gav för ett par veckor sedan haha.

Imorgon är det dags för ännu ett seminarium, dags att förbereda sig inför det. Ha det bra!

Mörk kust

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.