0

Gått med i SSU

Hej!

Då var övergången gjord, jag har skickat iväg ett mail till Ung Vänster där jag begärt utträde, samt betalat medlemsavgiften för SSU och fått bekräftelse på detta. Känns skönt att komma vidare och igång igen, även om det nu känns som att allt börjar om lite på nytt med att leta på och bli aktiv inom förbundet på lokal ort.

Det här känns bra och jag tror det kommer bli mycket givande. Det behövs fler unga i politiken och vi ser att hela Socialdemokraterna behöver förnya sin politik, den gamla politiken faller alltmer samman och stödjer sig på principer samhället idag inte fullt ut klarar av längre. Jag tror att de kommande fyra åren, på riktigt kommer sätta vind i seglen för Socialdemokrater, att förlora årets val har bara gjort oss mera motiverade att kämpa för ett mera jämställt och solidariskt samhälle.

Fortsatt trevlig dag på er!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.