0

Funderingar på framtiden inom webbutveckling

Tjenare.

Jag har funderat på sista tiden sen jag fick ett telefonsamtal om en sak som förändrade min syn på webben. Vilken sida ska jag fokusera på egenteligen. Jag vill bygga mig ett namn på webben, jag vill att folk ska veta vem jag är, vilja köpa sidor och designer av mig och att mina sidor går bra. På senare tid har jag känt att sidan jag hänger mest på inte uppfyller de krav jag behöver. Jag vill gå vidare med ASP.NET, Ajax och mycket mer, men sidan bara står och trampar i de gammla koderna. Sidan fast jag tjatar om det uppdateras inte eller nånting, ibland undrar jag om jag har mer erfarenhet av vad medlemmar vill ha än vad dom som är äldre än mig har. Kan dom inte förstå att sidan kan inte hållas hur pro som helst och gå runt, den måste bli vänligare mot alla. På senare tid har jag börjat hänga mer på asp.net, en engelsk site med hög kvalité och aktivitet där dom lyssnar på medlemmarna, där inte alla äldre viktigpettrar klankar ner på allt utan följer med sin tid.

Fint berg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone