0

Funderingar på framtiden inom webbutveckling

Tjenare.

Jag har funderat på sista tiden sen jag fick ett telefonsamtal om en sak som förändrade min syn på webben. Vilken sida ska jag fokusera på egenteligen. Jag vill bygga mig ett namn på webben, jag vill att folk ska veta vem jag är, vilja köpa sidor och designer av mig och att mina sidor går bra. På senare tid har jag känt att sidan jag hänger mest på inte uppfyller de krav jag behöver. Jag vill gå vidare med ASP.NET, Ajax och mycket mer, men sidan bara står och trampar i de gammla koderna. Sidan fast jag tjatar om det uppdateras inte eller nånting, ibland undrar jag om jag har mer erfarenhet av vad medlemmar vill ha än vad dom som är äldre än mig har. Kan dom inte förstå att sidan kan inte hållas hur pro som helst och gå runt, den måste bli vänligare mot alla. På senare tid har jag börjat hänga mer på asp.net, en engelsk site med hög kvalité och aktivitet där dom lyssnar på medlemmarna, där inte alla äldre viktigpettrar klankar ner på allt utan följer med sin tid.

Fint berg

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.