2

Fest i Säter – Flygfesten i Dala-Järna

Äntligen hemma!

Igår var jag och lilli som sagt ner till Säter och träffade en hel hög med vänner vi inte sett på alltför länge, blev en riktigt trevlig kväll som man får ta med sig nu när skolan ska börja igen. Efter en väldigt sen nattbuss hem, somnade vi runt 4 och jag väcktes av mobilen runt 6 igen då det var dags att bege sig mot Dala-Järna. Riktigt trevlig!?).

I alla fall så piggnade jag till efter vägen och kan säga att jag verkligen är glad att jag tog mig upp och följde med, var en av de bästa flygshowerna de har haft. En massa intressanta och bra flygplan, däribland JAS 39 Gripen och F16 Fighting Falcon, som var två höjdpunkter. Även en massa mer, kommer upp bilder efter varv, har en hel hög med väldigt bra bilder, men bara i RAW-format ännu.

Hemresan tillbaka minns jag inte mycket av, somnade och sov riktigt skönt, även om det känns som jag skulle behöva sova yttligare 15 timmar snart.

Ha det bra!

The Red Baron By Robert Roos

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • väldigt trevligt igår ja! :D och jättefin bild också :* <3

  • Ja det var det verkligen! :D – Naw tack så mycket älskling :) <3