2

Fest i Säter – Flygfesten i Dala-Järna

Äntligen hemma!

Igår var jag och lilli som sagt ner till Säter och träffade en hel hög med vänner vi inte sett på alltför länge, blev en riktigt trevlig kväll som man får ta med sig nu när skolan ska börja igen. Efter en väldigt sen nattbuss hem, somnade vi runt 4 och jag väcktes av mobilen runt 6 igen då det var dags att bege sig mot Dala-Järna. Riktigt trevlig!?).

I alla fall så piggnade jag till efter vägen och kan säga att jag verkligen är glad att jag tog mig upp och följde med, var en av de bästa flygshowerna de har haft. En massa intressanta och bra flygplan, däribland JAS 39 Gripen och F16 Fighting Falcon, som var två höjdpunkter. Även en massa mer, kommer upp bilder efter varv, har en hel hög med väldigt bra bilder, men bara i RAW-format ännu.

Hemresan tillbaka minns jag inte mycket av, somnade och sov riktigt skönt, även om det känns som jag skulle behöva sova yttligare 15 timmar snart.

Ha det bra!

The Red Baron By Robert Roos

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.