0

Equalify – Equalizer för Spotify

Hej på er!

Måste bara passa på att rekommendera denna Equalizer för Spotify jag hittat: http://www.equalify.me/ jag slår vad om att den inom kort kommer att bli riktigt populär. Det är då det första riktiga plugin/program specialkodat för Spotify som ger oss möjligheten att ställa in ljudet som vi själva vill ha det. Fungerar riktigt bra gör det och helt gratis är den dessutom!

Sitter nu och försöker hitta bra inställningar för House/Rock/Hårdrock och Popmusik. Som sagt ett perfekt plugin när man sitter vid laptopen t.ex. som oftast inte har ett lika avancerat ljudkort som den stationära datorn har!

Equalify

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.