0

Eftermiddagsfotboll på Maservallen

Tjena igen!

Jaha då har ännu en dag passerat i ens liv på Helix. Idag var lite annorlunda dock mot de andra dagarna då vi var och spelade fotboll och brännboll hela eftermiddagen vid Maservallen. Jag tyckte det var jädra kul i alla fall, gärna nått man gör snart igen. Mer än det? Jadu har svårt att komma på nått mer intressant att säga idag faktiskt, går och ber att jag inte ska bli sjuk bara, har ont i halsen som få just nu men men.

Satt och funderade idag på en sak. Såg en som försöker liksom komma in i gruppen men är blyg och håller sig undan. Hur ska man egenteligen kunna umgås med en sådan människa som inte vågar säga vad den själv tycker och tänker? Att den bara säger ja till allting, personligen skulle jag inte klara av det tror jag. Jag vill veta vad folk tycker om mig varesig det är på gott eller ont. Jag menar, hur kul är det för personen själv ifråga som inte vågar säga nått utan bara går med på allt som dennne säkert inte vill innerst inne? Hur ska den personen när den blir ensam våga ta egna beslut och skapa egna åsikter om något?

Innan det drar iväg på djupet är det lika bra att bryta här, så ha det bra alla så skrivs vi imorgon!

Hösten har anlänt

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone