2

Dödar konspiratörer i Florens

Hej!

Tog lite ledigt häromdagen från allt pluggande och testade Assassins Creed 2. Var lite skeptisk först, då jag tyckte att ettan var lite väl repetitiv och dryg att ta sig fram på efter ett tag. Men tvåan verkar mycket bättre, hittills i alla fall! För er som inte vet vad AC2 är, så spelar man alltså som en lönnmördare under 1400-talets Italien, där man befinner sig i flera städer, såsom Rom och Florens, i sin kamp mot Tempelriddarna. Bästa med spelet tycker jag är att de har fått med så mycket historia kring allt och berättar om vad som faktiskt fanns, hände och gjordes under tiden man spelar i. Dessutom är det inte helt fel att få springa omkring i Florens anno 1477 hur man vill.

En annan lite snabb notis. Har stora problem med spam just nu, som vare sig captcha eller liknande verkar råda bot på. Så tills de bättre skydden uppdaterats, har jag valt att helt stänga av möjligheten till att kommentera.

Assassins Creed 2

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.