0

Det här med sommar och dygnsrytm

Sommar och lite halvledig är alltid en farlig kombination, sett till dygnsrytm i alla fall. Har senaste veckan försökt att vända dygnet rätt igen, genom ”dygningsknepet” bland annat. Vilket helt enkelt går ut på att hålla sig vaken 24H plus för att vara så trött att man sedan däckar och vaknar upp i bra tid dagen därpå.

Visst fungerade det också, i ca 2 dygn innan jag lite manisk efter att han kläckt en intressant idé till en webbplats, stannade uppe alldeles för länge igen med kodningen som min ende vän.

Det är ju inte det att jag inte får saker gjorda, tvärtom så får jag massor gjort. Men det känns som att det är dags att försöka få dem gjorda 2 på dagen nu istället för 2 på natten. Kanske är född och lever i fel tidszon helt enkelt?

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.