0

Darn denna veckan skulle ju vara pigg

Tjena på er,

Fasen har just insett att jag är lika trött den här veckan som jag var förra. Eller var det idag i alla fall, spelar ingen roll om man sover ett halvt dygn, lika trött endå haha. Aja går väl över, är ju sånt tråkväder ute, säkert det som gör att man blir genomtrött. I alla fall har det vart skola idag igen då. Började morgonen med en buss som aldrig kom, p.g.a att den kört av vägen i Rättvik nånstans, istället fick man stå o vänta runt 50 minuter på att den sena bussjäkeln skulle komma, som också var försenad. Men tack vare lite racing till skolan så kom man 08:29 in i klassrummet i alla fall. Suger endå, är van att vara där i tid, får hoppas på bättre imorrn.

Aja ska packa ner idrottskläder nu, tror vi skulle ha afrikansk dans imorrn …. herregud. Aja vi hörs om jag överlever skiten ;) <3

Crysis

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.