0

Dagen som inte blev som planerat

Hej,

Ja den här dagen blev inte direkt som planerat. Var som vanligt i skolan de första två lektionerna innan jag vände min kos hem mot lägenheten för att sedan åka ned till Insjön och optikern där. Skulle få skjuss av mamma, så hon hämtade upp mig och vi åkte hemöver. På väg hem åkte vi förbi mormors hus där persienner och allting fortfarande var neddragna, mysko då hon alltid brukat vara uppe långt innan två på dagen. När vi knackade på där lite senare och bankade på rutor osv hörde vi bara något mummlande inifrån huset. Med en snöskovel slog vi en en ruta som jag sedan kröp in igenom så vi kunde låsa upp dörren ut. När det var gjort så skulle vi gå in i hennes sovrum, dörren dit var låst så det var ingen tid att fundera på ett sätt att öppna den, jag sparkade in den så vi kom in i rummet och fann henne bara yrande och sluddrande utan att kunna få fram ett ord.

Så det blev att direkt ringa på ambulans från Leksand som var på plats inom 10 minuter, in och hämta henne och sen iväg till akutmottagningen i Falun.

Allt som bara började med att jag skulle till optikern.

Vi vet inte än hur det blir, men det lät inte positivt, stroken hade sett till att delar av hjärnan var permanent skadade, hjärtat svagt och vatten i lungorna var inte något som var positiva nyheter direkt. Får väl reda på mer imorgon och uppdaterar då igen.

Natti natt.

Träd

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.