0

Dagen som inte blev som planerat

Hej,

Ja den här dagen blev inte direkt som planerat. Var som vanligt i skolan de första två lektionerna innan jag vände min kos hem mot lägenheten för att sedan åka ned till Insjön och optikern där. Skulle få skjuss av mamma, så hon hämtade upp mig och vi åkte hemöver. På väg hem åkte vi förbi mormors hus där persienner och allting fortfarande var neddragna, mysko då hon alltid brukat vara uppe långt innan två på dagen. När vi knackade på där lite senare och bankade på rutor osv hörde vi bara något mummlande inifrån huset. Med en snöskovel slog vi en en ruta som jag sedan kröp in igenom så vi kunde låsa upp dörren ut. När det var gjort så skulle vi gå in i hennes sovrum, dörren dit var låst så det var ingen tid att fundera på ett sätt att öppna den, jag sparkade in den så vi kom in i rummet och fann henne bara yrande och sluddrande utan att kunna få fram ett ord.

Så det blev att direkt ringa på ambulans från Leksand som var på plats inom 10 minuter, in och hämta henne och sen iväg till akutmottagningen i Falun.

Allt som bara började med att jag skulle till optikern.

Vi vet inte än hur det blir, men det lät inte positivt, stroken hade sett till att delar av hjärnan var permanent skadade, hjärtat svagt och vatten i lungorna var inte något som var positiva nyheter direkt. Får väl reda på mer imorgon och uppdaterar då igen.

Natti natt.

Träd

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone