1

Bytesale

Hej på er,

Gud nu blev det ett upphåll sådär igen där man inte har hunnit med att blogga helt enkelt, men ska väl dra en liten statusrapport hade jag tänkt. I Fredags blev vi intervjuade rörande vårt företag Bytesale, känns enormt skönt att komma ut i pressen innan vi ens har börjat på riktigt med projektet! Tyckte intervjun gick bra, och att nu i efterhand läst artikeln också är jag mer än nöjd! Tror det var Alega eller nått dom hette som intervjuade oss, skulle tydligen gå ut till över 5000 företag och på webben under September månad.

Sen är det ju skola då. Massa stress o press redan från starten, och man är inte annat än bara skittrött, varm o slut när man kommer hem. Tror helix har sämst AC i hela Borlänge eller nått?

Ska göra lite mat nu, men hörs mer senare!

Fågel

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.